Despre noi

Poate ai dorința să obții mai multe informații despre cine suntem și de ce am putea fi adecvați să te îndrumăm în procesul de obținere a permisului de conducere pentru categoriile A B BE C CE D DE.

Cine suntem?

În anul 2005, a luat naștere școala de șoferi Dia Drive în Bacău. Aceasta funcționează cu susținerea, devotamentul și efortul unor instructori și profesori de legislație cu o vastă experiență în domeniu, caracterizați de răbdare și pasiune pentru munca lor. Profesionalismul nostru se evidențiază prin rezultatele remarcabile obținute în pregătirea viitorilor conducători auto, situându-ne în topul școlilor de profil din acest județ, cu un procentaj semnificativ.

Cu ce ne mândrim

Sub titlul "Cu ce ne Mândrim", școala de șoferi Dia Drive din Bacău reprezintă un pionierat în domeniul oferirii suportului special pentru persoanele cu dizabilități în obținerea permisului de conducere în Regiunea Moldovei. Suntem printre primele, dacă nu chiar prima școală de șoferi din această regiune, care investește în adaptări auto avansate pentru a facilita și încuraja participarea activă a persoanelor cu nevoi speciale. Flota noastră auto, echipată cu tehnologii precum accelerare la mână, accelerare cu piciorul stâng, mașini automate, etc. reflectă angajamentul nostru ferm față de incluziune și accesibilitate. Ne mândrim cu faptul că deschidem noi orizonturi pentru comunitatea noastră, asigurându-ne că fiecare cursant are șansa să își îndeplinească visul de a conduce.

Cateva Cife

De la infiintare

549+

Sesiuni de Legislatie

10+

Instructori

548+

Cursanti Promovati

Acest site utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.
made by razor