Inscrie-te acum!

Acesta este primul pas pentru obținerea permisului de conducere! Ce mai aștepți?

Alege Categoriile

*Prin completarea acestui formular sunt de acord sa fiu contactat de reprezentantii scolii auto DiaDrive, sunt instiintat ca datele mele de contact nu vor fi folosite in alte scopuri decat acesta si imi cunosc drepturile de a solicita stergerea datelor mele cu caracter personal din baza de date.

Informatii

Bacau, Calea Moldovei nr. 112
Telefon: 0746594104
E-mail: diadrive@yahoo.com

Întrebări frecvente

Atunci când suntem pregătiți să demarăm cursurile la școala de șoferi, ne lovim de numeroase întrebări pentru care căutăm răspunsuri. Cele enumerate sunt doar câteva dintre cele mai întâlnite. Dacă aveți altele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Care este durata de şcolarizare pentru categoria B?

Durata obișnuită este de aproximativ 4 săptămâni, însă aceasta poate varia în funcție de propriul tău ritm. Procesul începe cu orele de teorie, iar apoi treci la sesiunile practice, totalizând 30 de ore, organizate în ședințe de 1-2 ore fiecare.

Cât timp sunt valabile analizele medicale şi testul psihologic?

Rezultatele analizelor medicale și testului psihologic sunt valide timp de un an.

Când pot începe pregătirea practică?

Pregătirea practică poate începe doar după ce ai susținut și trecut testul de evaluare a cunoștințelor teoretice. Acest test presupune rezolvarea unui chestionar format din 26 de întrebări, din care cel puțin 22 trebuie să fie rezolvate corect.

Câte ore de pregătire practică trebuie să fac?

Trebuie să parcurgi un minim de 30 de ore de pregătire practică, dintre care o oră este destinată examinării. În cazul în care nivelul de însușire a abilităților de conducere nu este satisfăcător, poți solicita ore suplimentare.

Nu am domiciliul în judeţul Bacău. Pot face şcoala de şoferi aici? Unde voi susţine examenul?

Ai posibilitatea să participi la cursurile școlii de șoferi în orice județ, însă examenul va trebui să-l susții în municipiul reședință al județului în care ai domiciliul sau viza de flotant.

Cum variază tarifele pentru cursurile școlii de șoferi?

Datorită dinamicii pieței, stabilirea unui preț fix este dificilă. Vă invităm să ne contactați direct la numărul 0746594104 pentru a vă oferi o cotație corectă

Locatia noastra

Acest site utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.
made by razor